Traject

Een studiekeuzetraject bestaat uit 4 sessies van 60-75 minuten, waarin we gaan kijken naar je talenten en drijfveren, je persoonskenmerken en interesses.  De werkwijze die ik toepas is heel persoonlijk en bestaat uit erkende methodieken en praktische oefeningen. Zo maken we een heldere analyse van jouw persoon, datgene waar je energie van krijgt en goed in bent. Ik maak geen gebruik van testen!

Het resultaat van het traject is een persoonlijk en professioneel studiekeuzeadvies. Het advies omvat de analyse van jouw capaciteiten en persoonskenmerken, maar ook concrete studierichtingen en opleidingen die bij jou passen. Zo ga je de deur uit met een praktisch plan, waar je zelf mee aan de slag kunt. Na afronding van het traject ontvang je binnen 1 week een rapportage, waarin het advies is verwerkt.

Het traject is geschikt voor alle leeftijden, onderwijsniveaus en vakgebieden. Ook voor mensen met bijvoorbeeld Ad(h)d, Ass, dyslexie, dyscalculie, hoogbegaafdheid of ontwikkelingsachterstand is deze methodiek uitermate geschikt. De gesprekken vinden plaats in Hilversum.

In verband met Covid-19 houden we rekening met alle voorzorgsmaatregelen. Het is belangrijk dat je klachtenvrij bent als je op de afspraak komt.

Kosten

Een volledig traject kost € 475,–

Wil je eerst een intake? Dat kan ook. Een intake gesprek duurt 30 minuten en is vrijblijvend.

  • Tip: Als particulier bestaat de mogelijkheid om deze investering via de belastingdienst als aftrekbare studiekosten (leertraject) mee te nemen in je aangifte.
    Meer informatie hierover kun je vinden op belastingdienst.nl
  • Een handige link is http://www.studeermeteenplan.nl

Voor verdere informatie kun je altijd contact opnemen.

Bereikbaarheid

De locatie is Mauritslaan 4b, 1211KA te Hilversum

Schermafbeelding 2016-01-19 om 20.41.00 IMG_4990